Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2020, 13:52
Čas čítania 0:46
Adam Novosad

Julo po Trnave predával marihuanu aj pervitín, ale už mu hrozí až 15 rokov v base. Policajti ho chytili vo vlastnom byte

NEWS DROGY SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Polícia sa Facebooku pochválila novým drogovým úlovkom z Trnavy.

Julo asi nečakal, že mu začiatkom novembra nabehnú do bytu policajti. Za drogy môže ísť do väzenia na 15 rokov. Policajti sa na Facebooku pochválili úlovkom z Trnavy, kde zadržali 37-ročného muža. Toho dlhší čas podozrievali z drogovej trestnej činnosti. 

Odporúčané
5 policajtov sme sa spýtali, ako by reagovali, keby ťa nachytali s marihuanou 5 policajtov sme sa spýtali, ako by reagovali, keby ťa nachytali s marihuanou 30. marca 2019, 14:07

Julo mal po Trnave predávať „marišku a perník“, ako policajti napísali v príspevku, ale momentálne je už vo väzbe. Chlapík mal drogy predávať priamo vo svojom byte, čo sa zjavne potvrdilo, pretože pri razii zaistili muži zákona veľké množstvo marihuany. Nepomohlo mu ani to, že v byte mal aj niekoľko dávok pervitínu.

POLICAJNÁ RAZIA V TRNAVE: JULO PREDÁVAL PO MESTE "MARIŠKU A PERNÍK", UŽ JE VO VÄZBE Trnavskí policajti zadržali...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Tuesday, November 10, 2020

Obvinili ho z obzvlášť závažného zločinu

Domová prehliadka sa uskutočnila na trnavskom sídlisku Prednádražie a policajná expertíza predbežne potvrdila, že sušina zachytená na priložených fotografiách je skutočne marihuana. „Trnavčana vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi,“ píše sa v statuse.

Polícia nespresnila, aké konkrétne množstvo marihuany v byte zaistila, ale obvinenie z obzvlášť závažného zločinu bude v prípade 37-ročného Jula znamenať trest odňatia slobody za predaj a distribúciu drog v rozmedzí od 10 až 15 rokov. Zrejme sa tak skoro na slobodu nepozrie.

Domov
Zdieľať
Diskusia