Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2020, 15:14
Čas čítania 1:09
Viktor Kniš

Konšpirátor Kotleba vidí na negatívnom certifikáte symbol 666: Výnimočne súhlasím s Matovičom, začipovali nás

NEWS MARIAN KOTLEBA
Uložiť Uložené

Konšpirátor a neprávoplatne odsúdený extrémistický poslanec Marian Kotleba šíri na Facebooku ďalšie hoaxy, klamstvá a výmysly o čipovaní a symboloch diabla.

„Pozrite si dobre ten všemocný modrý certifikát. Vľavo dole sú znázornené akože tri bunky korony, každá má šesť tykadiel. Tri bunky po šesť tykadiel. 3x6. 666,“ napísal na Facebooku neprávoplane odsúdený extrémista Marian Kotleba. Šéfovi ĽSNS Facebook vymazal už dve videá, v ktorých klamal o koronavíruse. Naposledy sa tak stalo pred pár dňami, keď odporúčal verejnosti svoje alternatívne lieky po tom, čo sa sám ochorením Covid-19 nakazil. 

Na sociálnej sieti teraz poslanec Kotleba uvádza, že výnimočne súhlasí s premiérom Igorom Matovičom, ktorý ešte v nedeľu na svojom profile zverejnil status „3 milióny úspešne začipované“. Marian Kotleba však nepochopil tento ironický status, ktorým si z neho predseda vlády uťahoval. 

Domov
Zdieľať
Diskusia