Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2020, 22:33
Čas čítania 1:10
Dominik Vetrák

VIDEO: Borata pri natáčaní filmu vyhnali z pódia a rasisti sa ho snažili násilne vytiahnuť z únikového auta.

FILMY A SERIÁLY BORAT 2
Uložiť Uložené

Natáčanie Borata 2 bolo nesmierne náročné.

Radikálna pravicová skupina známa aj ako Washington Three Percenters usporiadala počas karantény spôsobenej koronavírusom protest. Zúčastnil sa ho aj Borat prezlečený za vidieckeho speváka. Členovia tejto radikálnej skupiny sa označujú za milíciu, obľubujú zbrane a často sa prejavujú rasistickými činmi, čomu nebolo inak ani na zhromaždení.

„Borat“ vystúpil na pódiu a začal spievať o tom, že Covid-19 je liberálny hoax, že Obama patrí za mreže, že novinárov a vedcov treba rozrezať na kusy a jeden z návštevníkov si pri zmienke nacistického Nemecka aj „zahajloval“.

Odporúčané
10 najšokujúcejších a najvtipnejších scén z filmu Borat 2 10 najšokujúcejších a najvtipnejších scén z filmu Borat 2 27. októbra 2020, 11:30

Množstvo návštevníkov spievalo spolu s „Boratom“ a prejavovali jasné sympatie. Niektorým sa však jeho predstavenie nepáčilo. Keď si uvedomili, že ich vyprovokoval s rasistickou skladbou, ktorú si nahlas spievali, začalo ísť do tuhého. Účastníci zrazu Cohena doslova vyhnali z pódia, začali za ním utekať a chceli mu ublížiť.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia