Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2020, 19:20
Čas čítania 0:47
Jakub Paulík

Hviezda Peaky Blinders ide po krku bankovej lupičke Margot Robbie. Nakoniec sa však do nej zamiluje

FILMY A SERIÁLY DREAMLAND
Uložiť Uložené

Dráma Dreamland bude mať premiéru už budúci mesiac.

Finn Cole, ktorý v populárnom seriáli Peaky Blinders zosobnil postavu Michaela Graya, bude v dráme Dreamland počas obdobia Veľkej hospodárskej krízy (30. roky 20. storočia) pátrať po lupičke Margot Robbie (Bombshell, I, Tonya, Once Upon a Time in Hollywood, The Wolf of Wall Street).

Za jej dolapenie texaské úrady vypísali odmenu $ 10 000. Mladý hrdina Eugene, ktorého hrá Finn Cole, sa tejto príležitosti ihneď chopí.

Odporúčané
Samuel L. Jackson, Hugh Jackman či Ryan Reynolds. Aké filmy chystajú najlepší a najobľúbenejší herci Hollywoodu? Samuel L. Jackson, Hugh Jackman či Ryan Reynolds. Aké filmy chystajú najlepší a najobľúbenejší herci Hollywoodu? 15. októbra 2020, 14:42

Banková lupička Allison stvárnená Margot Robbie si nešťastnou náhodou vyberie skrýšu na farme Eugena, a tak sa k nej hrdina veľmi ľahko dopátra, informuje Collider. Eugen peniaze síce naozaj potrebuje, ale keď sa do Allison zamiluje, uprednostní lásku. Vo filme jednu z postáv stvárni aj Travis Fimmel, ktorého môžeš poznať ako Ragnara zo seriálu Vikingovia.

Film režíroval Miles Joris-Peyrafitte (dráma As You Are) a okrem menovaných hercov vo filme uvidíš Garretta Hedlunda, Kerry Condon, Darby Camp či Lolu Kirke. Režisér nemá s natáčaním celovečerných filmov príliš veľa skúseností, a tak ťažko povedať, čo od neho čakať.

Samotný príbeh nepôsobí príliš originálne, ale s dobrým scenárom môže určite milo prekvapiť. Hlavným lákadlom je však najmä sympatická Margot Robbie, ktorá už viackrát dokázala svoj talent. Dream má 13. novembra 2020 premiéru vo vybraných kinách a od 17. novembra bude film dostupný na VOD (video on demand).

Domov
Zdieľať
Diskusia