Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2020, 9:02
Čas čítania 0:28
Viktor Kniš

Ariana Grande je najvyzývavejšia prezidentka USA. Z Bieleho domu uteká za tebou do spálne a potom do kuchyne

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Popová speváčka vydáva nový singel. Nechýba ani videoklip, kde Ariana predvádza to, čo vie najlepšie – seba.

Ariana Grande sa pripomína novinkou s názvom Positions, ktorá je typickou popovou záležitosťou. Nebyť videoklipu, pravdepodobne by zapadla medzi jej konštantne kvalitné výkony, ktorým nechýba kvalitný nápad z hľadiska výberu témy.

Ariana však nenápadne pripomína obyvateľom Spojených štátov, že sa chystajú voľby, v najnovšom vizuále si totiž zahrala hlavu štátu, ktorá je však zároveň ideálnou polovičkou a pre svojho vyvoleného spraví čokoľvek. 

Odporúčané
Týchto 5 raperov v skladbách (možno) predpovedalo svoju smrť: Zmienili sa o nej v textoch skôr, ako si pre nich naozaj prišla Týchto 5 raperov v skladbách (možno) predpovedalo svoju smrť: Zmienili sa o nej v textoch skôr, ako si pre nich naozaj prišla 17. októbra 2020, 13:08

Videoklip zachytáva, ako sa žena z dôležitej vedúcej pozície v domácom prostredí mení na žienku domácu pripravenú kedykoľvek vymeniť kuchyňu za spálňu. Samozrejme, cieľom nie je vykresliť speváčku alebo akúkoľvek ženu ako menejcennú, práve naopak, Ariana dlhodobo propaguje posilnenie postavenia žien.

Už 30. októbra sa dočkáme nového albumu. Nejde o veľké prekvapenie, keďže Ariana patrí medzi najaktívnejšie hudobníčky posledných rokov. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia