Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2020, 13:46
Čas čítania 1:19
Dominik Vetrák

Tvorcovia The Boys sparodovali scénu z Avengers: Endgame. Bitka s výhradne ženskými hrdinkami im naozaj vyšla

FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME THE BOYS
Uložiť Uložené

Tvorcovia sa po zhliadnutí Avengers: Endgame rozhodli sparodovať jednu z kritizovaných scén.

2. séria seriálu The Boys je za nami a my sme v recenzii nešetrili chválou. Spomenuli sme v nej aj úžasnú scénu „Girls get it done“. V nej sa záporáčke Stormfront postavia Kimiko, Queen Maeve a Starlight a spoločnými silami ju rozkopú na zemi.

Odporúčané
Samuel L. Jackson, Hugh Jackman či Ryan Reynolds. Aké filmy chystajú najlepší a najobľúbenejší herci Hollywoodu? Samuel L. Jackson, Hugh Jackman či Ryan Reynolds. Aké filmy chystajú najlepší a najobľúbenejší herci Hollywoodu? 15. októbra 2020, 14:42

Na niečo podobné sa divák tešil celú sériu, keďže Stormfront je rasistka, neonacistka a všeobecne nechutná postava, ktorá si zaslúžila poriadny výprask. Hlavné hrdinky jej ho aj doprajú v skvele natočenej scéne, ktorá proste šliape. Jej existencia nie je náhodná. Tvorcovia seriálu The Boys prezradili, že šlo o parodovanie známej scény v Avengers: Endgame. 

Domov
Zdieľať
Diskusia