Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. októbra 2020, 20:47
Čas čítania 0:26
Dominik Vetrák

Naštvaná žena zabíja všetkých chlapov, ktorí sexuálne obťažovali ženy. Sleduj krvavý trailer príbehu o pomste

FILMY A SERIÁLY PROMISING YOUNG WOMAN
Uložiť Uložené

Promising Young Woman sa do kín dostane na Vianoce.

Promising Young Woman hovorí o dospelej a atraktívnej žene Cassandre (Carey Mulligan), ktorá svoj vzhľad využíva na zlákanie chlapov. Nejde však o obyčajných mužov. Vyberá si len tých, ktorí sexuálne obťažovali či priamo znásilňovali ženy. Chce sa im tak pomstiť v mene všetkých bezbranných žien, ktoré v živote zažili niečo podobné. 

Odporúčané
Recenzia: A Life on Our Planet je zatiaľ najlepším „hororom“ roku 2020. Upozorňuje ľudstvo na to, aby sa spamätalo Recenzia: A Life on Our Planet je zatiaľ najlepším „hororom“ roku 2020. Upozorňuje ľudstvo na to, aby sa spamätalo 9. októbra 2020, 14:34

Nejde o žiadnu súdnu drámu. Cassandra sexuálnych deviantov vraždí, mučí a spôsobuje im bolesť. Ide o nepríjemný krvavý príbeh o pomste, ktorý bude, bohužiaľ, rezonovať asi navždy. Snímka sa má do kín dostať už tieto Vianoce. Vzhľadom na to, že sa všetky filmy odkladajú, s tým však veľmi nerátaj. Réžie sa ujala Emerald Fennell, tvorkyňa 2. série skvelého seriálu Killing Eve. 

Domov
Zdieľať
Diskusia