Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
2. októbra 2020, 16:35
Čas čítania 0:52
Adam Novosad

Conor McGregor si vyholil hlavu. Chystá veľkolepý návrat do UFC, aj keď pred letom ohlásil koniec kariéry?

NEWS CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Írsky bojovník v júni ohlásil, že odchádza do športového dôchodku.

Donald Cerrone mal byť posledným skalpom Conora McGregora v UFC. Írsky bojovník v januári tohto roku porazil svojho amerického súpera po 40 sekundách v prvom kole, ale o niekoľko mesiacov neskôr ohlásil koniec svojej kariéry bojovníka, píše The Sun.

McGregor však v minulosti viackrát naznačoval, že sa z oktagonu chystá odísť, ale napokon stále ohlásil návrat. Inak tomu nebolo ani po zápase s Floydom Mayweatherom, ktorý McGregora poslal v boxerskom ringu naspäť do UFC.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),


Aj preto fanúšikovia po poslednej zmene imidžu nevedia, čo majú od extravagantného Íra očakávať. Conor si nechal vyholiť celú hlavu, čím nadviazal na svoj imidž spred štyroch rokov, keď bojoval s Nateom Diazom.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Vyholená hlava prišla pred koncom septembra a na Instagrame v nasledujúcich dňoch začali intenzívnejšie pribúdať fotografie z tréningového centra a posilňovne. Bojovník trénoval sám, ale do haly zobral aj svoje dieťa a pochválil sa aj plne naloženým bench pressom.

Odporúčané
Slovenka tvrdila, že nakupovala bez rúška a ignorovala aj policajtov. V skutočnosti je však internetová hrdinka na smiech Slovenka tvrdila, že nakupovala bez rúška a ignorovala aj policajtov. V skutočnosti je však internetová hrdinka na smiech 2. októbra 2020, 8:51

Ír oslávil svoje 32. narodeniny, avšak vo svojej súčasnej forme by sa za výkon v oktagone hanbiť nemusel. Fanúšikovia si myslia, že vyholený McGregor značí návrat motivácie a Ír sa po záťažových tréningoch vráti naspäť do UFC, kde naňho stále v budúcnosti čaká odvetný zápas s Khabibom Nurmagomedovom.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Domov
Zdieľať
Diskusia