Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2020, 14:14
Čas čítania 0:48
Dominik Vetrák

Matrix 4 je podľa Keanu Reevesa príbehom o láske. Budeme cestovať v čase?

FILMY A SERIÁLY MATRIX 4
Uložiť Uložené

Matrix 4 dorazí do kín 1. apríla 2021.

Keanu Reeves dal nedávno rozhovor pre The BBC One Show. Okrem svojho nového filmu Bill and Ted 3 hovoril aj o Matrixe 4. Herec príbeh označil ako love story, neznamená to však, že ide o romantický film. Aj pôvodná trilógia pracovala s romantickými vzťahmi, aj keď boli v úzadí. Stále pôjde v prvom rade o akčné sci-fi.

Odporúčané
Svet Marvelu: Vymení Chadwicka Bosemana v role Black Panthera nový herec alebo sa zrušia všetky pokračovania? Svet Marvelu: Vymení Chadwicka Bosemana v role Black Panthera nový herec alebo sa zrušia všetky pokračovania? 15. septembra 2020, 16:03

Reeves doplnil, že okrem skvelého scenára a príbehu sa môžeme tešiť aj na poriadnu akciu, akou bola trilógia známa. Režíruje Lana Wachowski, ktorá so svojou sestrou Lili natočila prvé tri diely. Vrátili sa aj kľúčoví členovia štábu, takže sa nemusíme báť, že by sa o pokračovanie starali neskúsení tvorcovia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia