Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2020, 13:06
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Kotleba bol po návrate z rizikovej krajiny na testoch. V Čiernej hore pil z jednej fľaše so stopármi

NEWS MARIAN KOTLEBA
Uložiť Uložené

Novinári odchytili Mariana Kotlebu, keď sa išiel dať otestovať po návrate z Čiernej hory. Nemal rúško aj napriek tomu, že to ÚVZ odporúča.

Marian Kotleba sa dnes bol testovať na koronavírus po návrate z „červenej“ Čiernej hory, ktorú slovenský Úrad verejného zdravotníctva považuje za rizikovú krajinu. Medzi prvými o tom informovali aj TV Noviny

Marian Kotleba sa ešte pred odchodom z dovolenky na Facebooku chválil, ako pil minerálku z jednej fľaše so stopármi a navštevoval preplnené reštaurácie. „Chodili sme na pláž, bývali sme u miestnych, pili s nimi rakiju, navštevovali preplnené reštaurácie a dokonca sme vozili aj stopárov a pili s nimi minerálku. Z jednej fľaše,“ písal obžalovaný poslanec, ktorý koronavírus dlhodobo zľahčuje.

Marian Kotleba prišiel na novootvorené veľkokapacitné miesto bez rúška, aj keď Úrad verejného zdravotníctva odporúča v prípade kontaktu s osobami mimo rovnakej domácnosti nosiť ho aj na verejnosti. 

Odporúčané
Aktualizované: Marian Kotleba je v karanténe po návrate z Čiernej hory, súd za podozrivé „1488“ šeky opäť zrušia Aktualizované: Marian Kotleba je v karanténe po návrate z Čiernej hory, súd za podozrivé „1488“ šeky opäť zrušia 7. septembra 2020, 10:14

Včera sa malo na Špecializovanom trestnom súde konať pokračovanie hlavného pojednávania s obžalovaným šéfom extrémistov, ktorému za podozrivé šeky hrozí 8 rokov za mrežami.  

„Súd zrušil termín hlavného pojednávania, ktoré sa malo konať 08.09.2020 z dôvodu, že obžalovaný Ing. Mgr. M.K. požiadal o ospravedlnenie neúčasti, nakoľko sa nachádza v karanténe z dôvodu opatrení proti COVID – 19. Termín 21.09.2020 ostáva v platnosti.“ napísala hovorkyňa Špecializovaného trestného súdu Katarína Kudjaková. 

„Dobré ránko, priatelia. Včera mi prišla pozvánka na test do veľkoodberného miesta. Neviem, prečo mi to pripomína isté nacistické praktiky....,“ písal ešte ráno poslanec ĽSNS na Facebook a kritizoval úrady za to, že so svojou rodinou nemajú testy v rovnaký deň. 

Domov
Zdieľať
Diskusia