Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2020, 10:14
Čas čítania 1:48
Viktor Kniš

Aktualizované: Marian Kotleba je v karanténe po návrate z Čiernej hory, súd za podozrivé „1488“ šeky opäť zrušia

NEWS MARIAN KOTLEBA
Uložiť Uložené

Ešte pred pár dňami na Facebooku písal, ako pil z jednej fľaše so stopármi. Šéf extrémistov pandémiu dlhodobo zľahčuje.

Marian Kotleba sa v piatok 4. septembra vrátil z Čiernej hory, informoval o tom aj na svojom Facebooku. „Priatelia, teraz sme sa vrátili z Čiernej Hory. Išli sme cez Podgoricu, Belehrad, Nový Sad, Budapešť, Šahy až do Banskej Bystrice. A viete čo? Nikde žiadne kontroly, žiadna buzerácia, žiadne povinné rúška,“ vyhlásil šéf extrémistickej ĽSNS. 

Pil z jednej fľaše so stopármi

Z pokynov zverejnených na stránke ministerstva zahraničných vecí je povinnosťou občanov Slovenska po návrate z Čiernej hory zostať v domácej izolácii a najskôr v piaty deň si dať spraviť test na ochorenie Covid-19. 

Marian Kotleba sa ešte pred odchodom z dovolenky na Facebooku chválil, ako pil minerálku z jednej fľaše so stopármi a navštevoval preplnené reštaurácie. „Chodili sme na pláž, bývali sme u miestnych, pili s nimi rakiju, navštevovali preplnené reštaurácie a dokonca sme vozili aj stopárov a pili s nimi minerálku. Z jednej fľaše,“ písal obžalovaný poslanec, ktorý koronavírus dlhodobo zľahčuje. 

Domov
Zdieľať
Diskusia