Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2020, 9:08
Čas čítania 0:27
Miriam Rumanková

Cristiano Ronaldo strelil svoj 100. gól v národnom reprezentačnom drese, pridal aj ďalší. Rekordných 109 gólov je ohrozených

NEWS CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Oba góly padli v súboji so Švédskom.

Cristiano Ronaldo sa posunul o krok bližšie k rekordu medzinárodných strelcov všetkých čias, keď počas utorkovej noci zaznamenal nádherný druhý gól proti Švédsku. Už v prvom polčase sa hráč futbalového tímu Juventus Turín stal vôbec druhým mužom, ktorý dosiahol s počtom gólov trojciferné číslo v medzinárodných zápasoch, keď jeho priamy kop smeroval do horného rohu, informuje Sportbible.

V historickej tabuľke reprezentačných strelcov figuruje Ronaldo so  svojimi 101 gólmi na druhej priečke. Na prvom mieste je Iránec Ali Daei so 109 zásahmi v 149 zápasoch, ktorý odišiel do futbalového dôchodku v roku 2006. Daeiho 109 gólov  by mohlo byť do konca roka ohrozených. Portugalsko bude do konca novembra hrať ďalších šesť zápasov.

Odporúčané
Cristiano Ronaldo nemal rúško, táto pani ho bez okolkov upozornila. Nemal na výber a musel si ho nasadiť Cristiano Ronaldo nemal rúško, táto pani ho bez okolkov upozornila. Nemal na výber a musel si ho nasadiť 6. septembra 2020, 11:03
Domov
Zdieľať
Diskusia