Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. septembra 2020, 19:52
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Zamestnanci museli voňať vagínu Gwyneth Paltrow, aby spravili autentickú vonnú sviečku

OSOBNOSTI GWYNETH PALTROW
Uložiť Uložené

Vôňu spoločnosť Goop na oficiálnej stránke opisuje ako „vtipnú, nádhernú a sexy,“ pričom by mala niesť prvky citrusového bergamotu, pelargónie a céderu. Okrem toho je vôňa postavená na damaškovej ruži.

Obľúbená podnikateľka a herečka sa dlhodobo živí alternatívnym biznisom na stránke Goop. Spája tam internetový obchod s lifestyle blogom a sexuálnou poradňou. Magazínu pomohlo aj to, keď začiatkom roka uviedli tvorcovia do predaja kontroverzný produkt – sviečku, ktorá vraj vonia ako herečkina vagína. 

„Pre tím Goop je ovoňiavanie vagíny Gwyneth Paltrow len ďalším dňom v práci. Je dokonalým stelesnením našej značky, a to znamená zaistenie čo najväčšej autenticity s výrobkami,“ povedal hlavný dizajnér značky Goop Shaun Kearney v rozhovore pre Closer. Kearney popísal aj pracovnú náplň ďalších zamestnancov, ktorí napríklad v práci testujú a diskutujú o bizarných sexuálnych pomôckach. 

Herečka a režisérka Gwyneth Paltrow na oficiálnej stránke Goop predáva v spolupráci so zaujímavými značkami prakticky všetko od oblečenia až po doplnky do domácnosti. Samotná sviečka za 70 eur je však suverénne najväčšou atrakciou. 

Odporúčané
Gwyneth Paltrow predáva sviečku, ktorá vraj vonia ako vagína. Stojí 70 eur Gwyneth Paltrow predáva sviečku, ktorá vraj vonia ako vagína. Stojí 70 eur 12. januára 2020, 14:41

Vôňu autorka nápadu opisuje ako „vtipnú, nádhernú a sexy,“ pričom by mala niesť prvky citrusového bergamotu, pelargónie a céderu. Okrem toho je vôňa postavená na damaškovej ruži. Vo všeobecnosti tak ide o chemickú vôňu, ktorá sa má priblížiť k vôni ženského tela. 

Zamestnanci museli voňať vagínu Gwyneth Paltrow, aby spravili autentickú sviečku, ktorá vonia rovnako
Domov
Zdieľať
Diskusia