Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2020, 20:17
Čas čítania 0:35
Daniel Mikolášik

Ozbrojení zlodeji v Lyone zaútočili na obrnené vozidlo a ukradli 9 miliónov eur. Ide o druhú najväčšiu lúpež vo Francúzsku

NEWS LÚPEŽ
Uložiť Uložené

Svoje vozidlá neskôr podpálili, aby tak zakryli stopy.

Vo francúzskom meste Lyon došlo k obrovskej lúpeži. Ozbrojení zlodeji zaútočili na obrnené bezpečnostné vozidlo, z ktorého ukradli 9 miliónov eur. Lúpež spravili v piatok predpoludním, keď vozidlo opustilo pobočku banky Banque de France aj s veľkou hotovosťou.

Odporúčané
Najväčšia banková lúpež Slovenska, peniaze sa nikdy nenašli. Ako si na ňu spomínajú tí, ktorí sa jej venovali? Najväčšia banková lúpež Slovenska, peniaze sa nikdy nenašli. Ako si na ňu spomínajú tí, ktorí sa jej venovali? 22. septembra 2019, 11:03

Ako informuje France 24, incident sa odohral priamo v centre mesta, nik sa však pri ňom nezranil. Ide o druhú najväčšiu krádež peňazí v histórii Francúzska. Pri tej najväčšej z roku 2009 zlodej Toni Musulin ukradol 11,6 milióna eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia