Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2020, 15:46
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Piko do kažej rodiny a Harabin z Breaking Bad. Zo strany Vlasť si uťahujú kvôli kandidátke, ktorá mala variť pervitín

NEWS
Uložiť Uložené

Slovenský internet si uťahuje z mimoparlamentnej politickej strany Vlasť, ktorej lídrom vo voľbách bol Štefan Harabin. Dôvodom sú aktuálne zistenia TV Markíza.

Najnovším cieľom memečkárov sa stal Štefan Harabin po tom, čo TV Markíza v nedeľu zverejnila informáciu, že polícia v rámci akcie Venal zadržala aj kandidátku strany Vlasť Gabrielu Kučerovú. Tá mala podľa zistení televízie variť pervitín. Keďže exsudcu Štefana Harabina mnohí vnímali ako lídra strany, aj keď nikdy nebol jej predsedom, drvivú väčšinu vtipov si odniesol práve on.

Samozrejme, cieľom nie je situáciu zľahčovať, keďže Gabriela Kučerová bola podľa dostupných informácií členkou obrovskej zločineckej skupiny, napriek tomu sme vybrali niekoľko vtipných obrázkov, ktoré sa na kauzu pozerajú s nadhľadom. 

Celkovo do dnešného dňa obvinili z drogovej trestnej činnosti a zo založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny už 56 osôb zo Serede, Galanty a Trnavy. Medzi zadržanými sú aj príslušníci polície.

Odporúčané
Pervitín mala v Seredi variť kandidátka do parlamentu za stranu Vlasť. Vraj ju zadržali v rámci najväčšej protidrogovej akcie Pervitín mala v Seredi variť kandidátka do parlamentu za stranu Vlasť. Vraj ju zadržali v rámci najväčšej protidrogovej akcie 24. augusta 2020, 8:15

Obzvlášť prekvapivé je množstvo drog, ktoré NAKA zadržala. Celkovo išlo o 2531 kilogramov tabliet za 4,8 milióna eur, z ktorých by bolo možné vyrobiť skoro pol tony metamfetamínu s cenovkou približne 17 miliónov eur. 

Polícia zadržala aj 251 kg už vyrobeného metamfetamínu za viac ako 8 miliónov eur. V rámci akcie, ktorá vyčistila Sereď a okolie od drog, zadržali aj 11,6 kilogramov marihuany, ktorá by sa dala na čiernom trhu predať za približne 100-tisíc eur. Okrem toho polícia zadržala aj nešpecifikované „väčšie množstvo“ kokaínu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zedol som meme (@zedolsommeme),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial),

Domov
Zdieľať
Diskusia