Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2020, 8:15
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Pervitín mala v Seredi variť kandidátka do parlamentu za stranu Vlasť. Vraj ju zadržali v rámci najväčšej protidrogovej akcie

NEWS
Uložiť Uložené

NAKA postupne zadržala a obvinila v 4 vlnách až 56 ľudí, medzi ktorými má byť podľa zistení TV Markíza aj kandidátka za stranu Vlasť.

V rámci najrozsiahlejšej akcie v histórii Slovenska proti zločineckým skupinám páchajúcim drogovú trestnú činnosť, zadržali aj kandidátku do parlamentu za stranu Vlasť Gabrielu Kučerovú. Informuje o tom v reportáži TV Markíza, ktorej sa podarilo zistiť, že táto žena údajne mala variť pervitín. 

Celkovo do dnešného dňa obvinili  z drogovej trestnej činnosti a zo založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny už 56 osôb zo Serede, Galanty a Trnavy. Na niektoré už stihol prokurátor podať návrhy na obžalobu. Prvú raziu s názvom Venal NAKA spravila ešte v roku 2018, poslednú Venal 4 pred pár dňami. 

Medzi obvinenými sú podľa dostupných informácií aj policajt, pracovník kriminálneho úradu finančnej správy a bývalý policajt. Vyšetrovatelia NAKA  narážali v regióne na uzavretú komunitu, do ktorej aj vzhľadom na jazykovú bariéru bolo ťažké preniknúť, priblížil hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

Domov
Zdieľať
Diskusia