Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2020, 13:14
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

V traileri pre Batmana sa ukázal aj Colin Farrell a jeho Penguin. Nikto ho však vďaka geniálnemu mejkapu nespoznal

FILMY A SERIÁLY BATMAN THE BATMAN
Uložiť Uložené

Colin Farrell sa na pár sekúnd ukázal ako Oswald Cobblepot aka Penguin.

 The Batman má vonku prvý teaser, nad ktorým sa rozplýva celý internet. Režisér Matt Reeves dokázal poskladať úžasné lákadlo aj z toho mála záberov, ktoré dokázal natočiť pred tým, ako koronavírus prerušil natáčanie.

Odporúčané
10 skvelých filmov, ktoré majú na internete zlé hodnotenie 10 skvelých filmov, ktoré majú na internete zlé hodnotenie 20. augusta 2020, 13:58

V teaseri sme videli Batmana, Catwoman, Riddlera, Jima Gordona a aj Penguina aka Oswalda Cobblepota. Nikto ho však nespoznal. Hrá ho totiž Colin Farrell, no jeho tvár by si tam hľadal len ťažko. 

Herec podstúpil razantnú premenu, spoločne s mejkapom a umelými časťami tela z neho spravili Penguina, vďaka čomu je na nerozpoznanie. Viacerí fanúšikovia sa už smejú, že vyzerá identicky hercovi menom Richard Kind. Nemohli teda obsadiť rovno jeho? 

 Vo filme uvidíme Catwoman, Riddlera a Penguina v ich začiatkoch. Dokonca nemajú ešte ani svoje legendárne prezývky. Premiéra nás čaká 1. októbra 2021. Viac informácií o Batmanovi sa dozvieš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia