Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2020, 18:50
Čas čítania 1:10
Viktor Kniš

Igor Matovič: Dnes úspešný deň, nas*al som kopu ľudí v mojich obľúbených teniskách

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Premiér opäť vymenil vyjadrovanie štátnika za drevorubačský slovník. Na sociálnej sieti zhrnul, čo všetko mohlo nahnevať jeho odporcov.

Premiér Igor Matovič po malej prestávke na začiatku augusta pokračuje v sérii kontroverzných statusov na sociálnej sieti, ktoré sú charakteristické pre spôsob jeho práce. Tentokrát použil vulgárnejší slovník a v utorok večer na Facebooku zhrnul, čo všetko pravdepodobne nahnevalo jeho odporcov za jeden deň. 

„Nasral som kopu ľudí ... najprv netolerantných ateistov, ktorým som si dovolil vytknúť formu akou “otvorili debatu” o odluke cirkvi od štátu,“ napísal premiér, čím reagoval na slová jedného z poslancov SaS, podľa ktorého by práve týmto spôsobom mohlo v štátnom rozpočte zostať o viac ako 50 miliónov eur viac. Ešte v utorok dopoludnia napísal, že odluka nebude a koaličný partner sa podľa premiéra len snaží o marketing. 

 

Ďalšie dva momenty, ktoré podľa Igora Matoviča nahnevali jeho odporcov, súviseli s príspevkom pre záchranárov v prvej línii a podporou maďarskej kultúrnej organizácie Csemadok, ktorá bude od štátu dostávať peniaze na svoje fungovanie. 

Odporúčané
Ďakujem, že ste mi doj***li polovicu tour, odkazuje konzíliu odborníkov Separ. Raperi sa búria proti zatvoreniu klubov po 23:00 Ďakujem, že ste mi doj***li polovicu tour, odkazuje konzíliu odborníkov Separ. Raperi sa búria proti zatvoreniu klubov po 23:00 17. augusta 2020, 15:57

„Pokračovali Lukašenkoví obdivovatelia, ktorých som do nepríčetna vytočil prijatím odvážneho veľvyslanca Bieloruska,“ definuje Igor Matovič skupinu jeho nevoličov, ktorých sa mu podľa neho podarilo v utorok vytočiť. 

„...a úplnú vývrtku som spôsobil tým, ktorým sa panenky pretáčali z toho, že to všetko bolo v mojich obľúbených teniskách za pár penez,“ dodáva šéf OĽANO, čím odkazuje na svoju obuv, ktorú si na oficiálne stretnutia zvolil. Ide o dobre známe „číňany,“ aké školáci nosia ako prezuvky do telocvične.

Igor Matovič sa teniskami pripomenul aj v stredu večer. Pridal status, v ktorom pripomína, že má svoje tenisky veľmi rád, zároveň mu robí radosť aj to, že mnohí jeho obuv v komentároch na sociálnych sieťach kritizujú. Na Facebooku napísal, že si negatívne reakcie užíva natoľko, že by si chcel založiť firmu, kde by šili podobné tenisky. 

„Tenisôčky moje svety slovenské vyrušujú ... až začínam mať chuť založiť firmičku, kde tetušky budú poctivé slovenské šiť,“ napísal premiér v zápale škodoradosti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia