Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2020, 17:52
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Poslanec ĽSNS mal pozitívny test na koronavírus. Kotlebovci paradoxne mesiace o pandémii konšpirujú

NEWS MARIAN KOTLEBA
Uložiť Uložené

Denníku N to potvrdil hovorca strany Ondrej Ďurica.

Poslanec extrémistickej strany ĽSNS Eduard Kočiš mal pozitívny test na nový koronavírus. Pre Denník N to potvrdil hovorca strany Ondrej Ďurica. „Pán poslanec mal pozitívny test. NR SR je o tom informovaná,“ informoval denník Ďurica.

Podľa informácií Denníka N sa údajne Eduard Kočiš nakazil na dovolenke v Bulharsku, kde bol aj s rodinou. Keďže bude parlament zasadať najbližšie až v septembri, v kontakte s ostatnými poslancami nemal, a tak by nemal nakazený poslanec ovplyvniť chod Národnej rady. Priebeh jeho ochorenia zatiaľ nepoznáme. 

Odporúčané
Marian Kotleba vyzýva na nedodržiavanie vládnych opatrení: Otcovia, ktorí ste nestratili gule, bráňte svoje deti, nebojte sa pokút Marian Kotleba vyzýva na nedodržiavanie vládnych opatrení: Otcovia, ktorí ste nestratili gule, bráňte svoje deti, nebojte sa pokút 14. augusta 2020, 15:23

Šéf ĽSNS o koronavíruse konšpiruje

Eduard Kočiš je poslancom extrémistickej strany, ktorá dlhodobo v súvislosti s koronavírusom konšpiruje. Šéf ĽSNS tvrdil, že „korona pravdepodobne existuje“ a vírus „nevznikol prirodzene, keďže bol umelo vytvorený“. WHO aj odborníci dlhodobo podobné vyjadrenia odmietajú.

Marian Kotleba obžalovaný z trestného činu prejavovania sympatií k hnutiam smerujúcim k potláčaniu základných práv a slobôd aj jeho poslanec Milan Mazurek odsúdený za rasistické výroky rozširovali klamstvo, že je nebezpečné nosiť rúško.

Živé informuje, že Facebook dnes zmazal Kotlebove video na sociálnej sieti, kde zľahčoval koronavírus a strašil otravou CO2. Je to vôbec prvýkrát, čo Facebook vymazal video slovenského politika.

Domov
Zdieľať
Diskusia