Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2020, 16:02
Čas čítania 4:24
Daniel Mikolášik

Nie som svätec, ale nie som ani vrah, ani neinteligentný hlupák, tvrdí Kočner na súde. Na vraždu Kuciaka vraj nemal motív

NEWS MARIAN KOČNER
Uložiť Uložené

Dnes sa pokračovalo v poradí dvadsiatym druhým pojednávacím dňom, počas ktorého odzneli aj záverečné reči obžalovaných.

Súdny proces v prípade vraždy investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej sa dostáva do finále. Dnes sa pokračovalo v poradí dvadsiatym druhým pojednávacím dňom, počas ktorého odzneli aj záverečné reči.

„Nie som človek bez chýb, ale to nie je nikto. Možno nie som najlepší partner, nie som ani šofér, ktorý stopercentne dodržiava dopravné predpisy, ale zato vždy platím pokutu. Určite sú v mojom živote situácie, kedy som reagoval neadekvátne, tak ako to nebolo vhodné, ale každý má právo mať iný názor na to, čo je a čo nie je vhodné,“ uviedol Kočner vo svojej záverečnej reči.

Odporúčané
Kupoval Supreme reprák a Pil C-ho tvorbu nazval megagrc. Toto je 8 zaujímavostí o Marianovi Kočnerovi, ktoré si nevedel Kupoval Supreme reprák a Pil C-ho tvorbu nazval megagrc. Toto je 8 zaujímavostí o Marianovi Kočnerovi, ktoré si nevedel 17. mája 2020, 10:18

Kočner tiež tvrdí, že Ján Kuciak mu vôbec žiadnym spôsobom neprekážal a tiež konštatuje, že Lipšic zneužíval bolesť rodičov pre svoje vlastné ciele. „Je pravda, že používam často expresívnu komunikáciu a zvyšujem hlas. Nie som svätec, nie som ani vrah. Ale určite nie som ani neinteligentný hlupák, ktorý si neuvedomuje, čo spôsobí vražda novinára,“ dodáva.

O Kočnerovi novinári píšu od 90. rokov, preto vraj nemal motív na vraždu Kuciaka

Reťaz dôkazov, ktorú popisuje obžaloba v prípade kauzy vraždy novinára Jána Kuciaka, sa podľa obhajcu Mariana Kočnera Mareka Paru pretrháva. Obhajca navrhol oslobodiť Mariana Kočnera spod obžaloby.

Odporúčané
10 šokujúcich citátov z Kočnerovej Threemy: Smejú sa zo zavraždeného novinára a Robert Fico vraj pije 10 šokujúcich citátov z Kočnerovej Threemy: Smejú sa zo zavraždeného novinára a Robert Fico vraj pije 25. októbra 2019, 12:15


Vo svojej záverečnej reči na Špecializovanom trestnom súde sa Para sústredil najmä na Zoltána Andruskóa. V prípade vraždy novinára mu pripisuje inú úlohu ako sprostredkovateľa. Zároveň tvrdí, že dostával nezákonné výhody. Dokazovať to má Andruskóove tvrdenie o sľube prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry Vladimíra Turana o osemročnom väzení.

Domov
Zdieľať
Diskusia