Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2020, 10:18
Čas čítania 8:06
Viktor Kniš

Kupoval Supreme reprák a Pil C-ho tvorbu nazval megagrc. Toto je 8 zaujímavostí o Marianovi Kočnerovi, ktoré si nevedel

Kupoval Supreme reprák a Pil C-ho tvorbu nazval megagrc. Toto je 8 zaujímavostí o Marianovi Kočnerovi, ktoré si nevedel
NEWS MARIAN KOČNER
Uložiť Uložené

Marian Kočner dnes vo väzení oslavuje 57. narodeniny s vedomím, že je neprávoplatne odsúdený na 19 rokov za antedatované zmenky a hrozí mu 25 rokov alebo doživotie za úkladnú vraždu.

Marian Kočner mal väčší prehľad v módných kúskoch luxusných značiek ako tvoj obľúbený raper a keby v čase pred  väzbou vedel o reselleroch, pravdepodobne by ich kontaktoval, aby si kúpil Supreme reproduktor z kolaborácie s B&O Play. Podnikateľ obžalovaný z vraždy novinára vedel, že existujú raperi, ktorí sa kriticky vyjdarujú na adresu politikov, počul totiž Pil Cho skladbu Peroxid 2 a nazval ju „megagrc.“ Poslala mu ju Zsuzsová, jej sa páčila. 

Odporúčané
10 šokujúcich citátov z Kočnerovej Threemy: Smejú sa zo zavraždeného novinára a Robert Fico vraj pije 10 šokujúcich citátov z Kočnerovej Threemy: Smejú sa zo zavraždeného novinára a Robert Fico vraj pije 25. októbra 2019, 12:15

Aj toto vieme z komunikácie z Threemy. Médiá zverejňujú tie časti šifrovaných správ, ktoré sú vo verejnom záujme, pretože poukazujú na možné prepojenia medzi Marianom Kočnerom a vrcholnými predstaviteľmi štátu. Zo správ vyplýva, že podnikateľ z tzv. mafiánskych zoznamov ovládal políciu, prokuratúru a súdnictvo na Slovensku. To mohlo v konečnom dôsledku vyústiť v jeho pocit beztrestnosti.

Kupoval Supreme reprák a Pil C-ho tvorbu nazval megagrc. Toto je 8 zaujímavostí o Marianovi Kočnerovi, ktoré si nevedel
Zdroj: mariankocner/IG

Komunikácia stále obsahuje niekoľko nezverejnených častí, ktorých publikácia by mohla mať vplyv na stále živé vyšetrovania. Keďže však má prístup k šifrovanej komunikácii aj Refresher, rozhodli sme sa zverejniť niektoré časti, ktoré napovedajú viac o Kočnerovom súkromí. Samozrejme, žiadnym spôsobom nezľahčujeme skutky, z ktorých je podnikateľ obvinený, obžalovaný alebo neprávoplatne odsúdený.

Pri príležitosti 57. narodenín Mariana Kočnera, ktoré strávi vo väzení, sme pripravili 8 zaujímavostí, o ktorých si doteraz s veľkou pravdepodobnosťou nevedel. 

Kočner kupoval Supreme reprák

Jediná dlhšia časť komunikácie cez Threemu, ktorá uzrela svetlo sveta ako celok, bola medzi Kočnerom a jeho milenkou Miriam Hatinovou. On ju oslovoval bohyňa, ona jeho Boh. Exmanželka oligarchu Slavomíra Hatinu mladšieho z tohto vzťahu profitovala, zároveň je z komunikácie cítiť silné emočné puto.

V októbri 2017, keď bol Kočner na dovolenke v Dubaji, mu Hatinová spomenula, aby jej kúpil Supreme reprák. Bolo to približne mesiac po tom, čo uzrela svetlo sveta kolaborácia módnej streetwear značky a výrobcu Bang & Olufsen. 

„Miláčik kuk mi prosím v dubajiku Supreme reprak,“ písala Hatinová Kočnerovi. O tri dni na to, tesne predtým, ako sa podnikateľ z dovolenky vracal, svojej milenke odpísal. „Reprak červený len v USA,“ informuje Hatinovú. Podobne ako prevažná väčšina doplnkov od Supreme, aj reproduktor bol nedostatkovým tovarom a dopyt bol výrazne vyšší ako ponuka. Zohnať sa v tom čase dal len od resellerov. Originál predávali len v červenej farbe, Kočner však v Dubaji našiel obchod, kde predávali fejkové, nevedel si však rady s farbou. „Čierny, modrý pieskový? Hallllo, dopi*e tak aký?“ pýtal sa Hatinovej.

Nakoniec to vzdal a skonštatoval, že jej radšej dá priniesť originál zo Spojených štátov, ale keby náhodou, kúpil jej aj pieskový. Ona mu na to odpísala, že ho miluje. 

Kupoval Supreme reprák a Pil C-ho tvorbu nazval megagrc. Toto je 8 zaujímavostí o Marianovi Kočnerovi, ktoré si nevedel
Zdroj: mariankocner/IG
Pil Cho tvorbu nazval „megagrc“

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 84455 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako Marian Kočner zarobil prvé milióny
  • Prečo nazval Pil Cho tvorbu megagrc a prečo ho nazval vycvokovaným feťákom
  • S ktorými mafiánskymi skupinami mal kontakty a ktorý mafián ho údajne postrelil do nohy
  • Aké auto si chcel Marian Kočner kúpiť, aby za vplyvnými ľuďmi nemusel chodiť na Bentley
Domov
Zdieľať
Diskusia