Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2020, 14:16
Čas čítania 0:38
Tímea Krauszová

Aktualizované: V kauze Kuciak navrhol prokurátor všetkým trest odňatia slobody na 25 rokov, rozsudok sa dozvieme v auguste

NEWS VRAŽDA JÁNA KUCIAKA
Uložiť Uložené

Dokazovanie vyhlásil senát za ukončené.

Aktualizované o 18:11 – Senát Špecializovaného trestného súdu odročil pojednávanie na 31. júla a 5. augusta.

Senát Špecializovaného trestného súdu aj dnes pokračoval v hlavnom pojednávaní v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Už ukončil dokazovanie a všetky ďalšie dôkazy odmietol. Nasledujú záverečné reči a záverečné slovo obžalovaných.

Prokurátor navrhol všetkým obžalovaným v kauze vraždy Kuciaka trest 25 rokov. Navrhuje tiež, aby Kočnerovi prepadli zaistené telefóny, USB kľúče, luxusné Bentley, aj Zsuzsovej Mercedes. V záverečnej reči sa odvolával na svedectvá Zoltána Andruskóa, Petra Tótha, komunikáciu cez aplikáciu Threema, sledovanie novinárov, lustrácie a motív na vraždu.

Po všetkých záverečných rečiach a záverečnom slove obžalovaných mal nasledovať rozsudok. Avšak senát odročil pojednávanie na 31. júla a 5. augusta. Dovtedy sa rozsudok nedozvieme.

Domov
Zdieľať
Diskusia