Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2020, 18:22
Čas čítania 1:25
Viktor Kniš

Moja reč dissuje náckov, pozdravuje Zomri a komentuje dočasný rozpad. Počúvaj nový track a sleduj klip

HUDBA MOJA REČ
Uložiť Uložené

Dobrí chlapci z Handlovej sú po troch rokoch zase spolu, zase doma. S novými trackmi, rýmami, albumom, koncertmi a videoklipom k singlu Trillion.

Moja Reč vydáva v septembri svoj spoločný album číslo 9. Dostáva názov Zasedoma a už na základe dostupných ukážok máme možnosť konštatovať, že prinesie originálny zvuk, aký sa nikomu nepodarilo napodobniť za tých pár rokov, čo sa Supa, Delik a Jožiš Rozdelili. Nebude to však žiadny oldschool, ale zvuk zasadený do roku 2020 a textovo vyzretý album, na ktorý fanúšikovia čakali celé tri roky.

Odporúčané
5 dôvodov, prečo je návrat Mojej reči dôležitý pre slovenskú rapovú scénu 5 dôvodov, prečo je návrat Mojej reči dôležitý pre slovenskú rapovú scénu 8. marca 2020, 12:14


Kreatívny a hudobný proces absolvovala Moja Reč v ich štúdiu neďaleko Handlovej. Pokračovali tak na mieste, kde sa to všetko v roku 2004 začalo. V roku 2017 to na chvíľu zastalo, aby tento rok mohlo prísť spojenie kompletnej zostavy a spoločný comeback.

Domov
Zdieľať
Diskusia