Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2020, 9:55
Čas čítania 0:22
Viktor Kniš

MAPA: Noví nakazení Slováci sú roztrúsení po celej krajine

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Na Slovensku za včerajšok pribudlo 14 ďalších pacientov nakazených koronavírusom.

Vo štvrtok na Slovensku pribudlo 14 prípadov nákazy koronavírusom. Celkovo krajina doteraz eviduje 1965 pozitívne testovaných na ochorenie COVID-19. Informuje o tom Národné centrum zdravotníckych informácií na webovej stránke covid-19.nczisk.sk.

Dobrou správou je, že sa vyliečilo ďalších 9 Slovákov. Celkovo sa tak uzdravilo už 1523 ľudí s Covid-19. Slovensko si aj naďalej drží priaznivú bilanciu v počte úmrtí na 100-tisíc obyvateľov. Aj naďalej máme celkovo 28 obetí.

Odporúčané
Španielsko hlási rekordný počet nakazených Covid-19 od začiatku mája,  teraz zavádza lokálny zákaz vychádzania Španielsko hlási rekordný počet nakazených Covid-19 od začiatku mája, teraz zavádza lokálny zákaz vychádzania 17. júla 2020, 8:51

Najviac prípadov, konkrétne štyri, evidujú od včera v okrese Nitra, dva v Bratislave a rovnaký počet v okresoch Malacky a Senec. Po jednom pacientovi hlásia okresy Liptovský Mikuláš, Prešov, Rimavská Sobota a Ružomberok.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia