Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2020, 9:04
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Zadržali 4 podozrivých z vraždy Pop Smokea, najmladší má 15 rokov. Dospelým hrozí trest smrti

HUDBA POP SMOKE
Uložiť Uložené

V prípade uznania viny by dvom zo štyroch podozrivých mohol prokurátor navrhnúť za vlámanie a následnu vraždu trest smrti.

Známeho rapera Pop Smokea z Brooklynu zastrelili v dome v Hollywood Hills v Los Angeles ešte 19. februára 2020. Vychádzajúcu 20-ročnú hviezdu usmrtili zlodeji počas lúpeže. Do jeho domu sa mali vlámať dvaja ozbrojení a maskovaní muži v kapucniach, viac informácií sme však v čase vyšetrovania nemali. 

Odporúčané
TOP 10: Výber najlepších zahraničných rapových a R&B albumov za prvú polovicu roku 2020   TOP 10: Výber najlepších zahraničných rapových a R&B albumov za prvú polovicu roku 2020 30. júna 2020, 9:44

To je pravdepodobne na konci, keďže podľa zahraničných médií vrátane Pitchforku už polícia zadržala štyroch podozrivých. Sú medzi nimi 19 a 18-roční Corey Walker a Keandre Rodgers a taktiež dvaja neplnoletí chlapci, ktorí majú 17 a 15 rokov. 

Podľa Pitchforku by v prípade dokázania viny mohol prokurátor žiadať pre dospelých vinníkov za vlámanie a vraždu až trest smrti, prípadne ako miernejší trest by mohol žiadať doživotie za mrežami. 

Pop Smoke vydal minulý rok v júli debutový album Meet the Woo a krátko pred smrťou aj pokračovanie s názvom Meet the Woo 2. Jeho pravdepodobne najznámejšou skladbou je Welcome to the Party. Len pred týždňom uzrel svetlo sveta jeho posmrtný projekt Shoot for the Stars Aim for the Moon, na ktorom ako výkonný producent spolupracoval 50 Cent. 

Domov
Zdieľať
Diskusia