Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2020, 14:07
Čas čítania 0:59
Viktor Kniš

Katy Perry ťa prinúti usmievať sa. Je medzi ňou a Taylor Swift rodinné puto?

HUDBA KATY PERRY
Uložiť Uložené

Známe speváčky sú možno vzdialené sesternice.

Katy Perry sa pripomína pozitívnou novinkou Smile, ktorej cieľom je v prvom rade vyzvať poslucháčov, aby sa usmievali. Zároveň však popová speváčka dáva na známosť, že 14 augusta vydá nový album. 

S novým štúdiovým projektom prichádza po štyroch rokoch, s posledným albumom Witness sa nedočkala takého komerčného úspechu, ako pravdepodobne plánovala.

Keď Katy Perry novinku predstavovala v rádiu, moderátor na ňu vytiahol informáciu o tom, že populárna Taylor Swift je možno jej vzdialená sesternica. Perry tieto slová prekvapili, skonštatovala však, že si to pravdepodobne len vymysleli fanúšikovia, s úsmevom však dodala, že s Taylor „súperia ako sesternice.“ Moderátor ešte argumentoval, že ich možné rodinné puto zmapoval aj portál MyHeritage.com. Katy Perry ešte reagovala, že by sa mala Taylor Swift opýtať, ako to je a prípadne si dať spraviť krvné testy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia