Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2020, 14:07
Čas čítania 0:37
Matej Krajčovič

Unikol 30-minutový gameplay z Assassin's Creed: Valhalla. Ukazuje, ako bude hra vyzerať

NEWS
Uložiť Uložené

Ubisoft sa video snaží stiahnuť z internetu, používatelia ho konštantne reuploadujú.

Na internete sa objavil 30-minútový gameplay z nového, dlho očakávaného dielu Assassin's Creed: Valhalla. Fanúšikovia sa tak mohli detailne pozrieť, ako bude hra vyzerať po grafickej stránke. 

Zábery mali byť podľa Kotaku odhalené až počas budúcotýždňovej konferencie Ubisoftu, ktorá bude vlastne náhradou za hernú E3, no niekto pravdepodobne urobil chybu a ako platí v dobe internetu, čo sa raz zverejní, už len ťažko zmizne.

Ubisoft sa snaží gameplay z YouTube konštantne odstraňovať, ale používatelia ho neustále reuploadujú. 

Na záberoch môžeš vidieť hernú postavu menom Eivor, z ktorej budeš môcť v úvodných nastaveniach urobiť muža alebo aj ženu. Obrázky možno aj tebe pripomínajú hru Witcher 3, najmä vďaka spracovaniu osvetlenia. 

Odporúčané
V Assassin’s Creed: Valhalla si postavíš vlastnú vikinskú dedinu a budeš plieniť Škandináviu a stredoveké Anglicko V Assassin’s Creed: Valhalla si postavíš vlastnú vikinskú dedinu a budeš plieniť Škandináviu a stredoveké Anglicko 2. mája 2020, 8:35


Približne od 8. minúty zaujme meniace sa počasie, kedy morskú hladinu zasiahne búrka s bleskami. Ešte o niečo neskôr vidno aj súboje s mečmi. 

Hra vychádza až v decembri 2020, je teda pravdepodobné, že sa nepozeráme na jej finálnu podobu. Niektoré časti by očividne potrebovali ešte trochu dotiahnuť a zoptimalizovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia