Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Rexona.
9. júla 2020, 10:18
Čas čítania 0:38
Sponzorovaný obsah

Našej Barbore sa nedá povedať nie. Stojky na rukách, či nohy za hlavou - aj to dokázali mladí Bratislavčania v jej novej výzve

REFRESHER CVIČENIE FITNES
Uložiť Uložené

Leto sa blíži, preto sme sa rozhodli preveriť kondičku a formu mladých Slovákov. Pozri sa, ako to dopadlo.

Obdobie odhalených tiel, vysekaných sixpackov a plavkovej formy je už tu, preto sme sa rozhodli vyraziť do ulíc a zistiť, ako sú na tom s kondičkou mladí Bratislavčania a čo vlastne dokážu.  


Naša moderátorka Barbora v spolupráci s Rexonou zisťovala, ako často športujú, akým športom sa venujú a samozrejme, čo by to bolo za anketu bez poriadnej výzvy aj so super odmenou.

Výzvy boli naozaj rozmanité a Barbora preverila kondičku a formu Bratislavčanov skutočne poriadne. Veď povedz sám, dáš si nohy až za hlavu? Spravíš stojku? A to vôbec nie je všetko, čo naši opýtaní dokázali! Veď mrkni video a posúď sám, koľko ti ešte chýba do tvojej vysnívanej letnej formy. A ak sa rozhodneš, že tá tvoja sila a kondička potrebuje ešte troška vyladiť, určite nezabudni na 3x účinnejší antiperspirant od Rexony ani ty. Vďaka nemu ostaneš fresh pri každom športe a aj v týchto horúcich letných teplotách!

Tak čo, ideš si zabehať? My už obúvame tenisky a vyrážame.

Domov
Zdieľať
Diskusia