Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2020, 8:57
Čas čítania 2:00
Viktor Kniš

Festival Pohoda je tento rok pre všetkých zadarmo. Ako bude vyzerať?

Festival Pohoda je tento rok pre všetkých zadarmo. Ako bude vyzerať?
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Už budúci týždeň sa začne online festival Pohoda in the Air, ktorý od štvrtku do vítania slnka v nedeľu ráno ponúkne vyše 50 slotov, z toho 31 koncertov.

Najväčšiu časť programu festivalu Pohoda in the Air bude tvoriť živý prenos z letiska Trenčín, a to aj zo zaujímavých miest, ktoré nie sú návštevníkom Pohody bežne dostupné. Napríklad letisková veža, jej strecha, stará vojenská technika, hangár či požiarna nádrž. K tomu na festivale zahrajú špeciálne pripravené koncerty umelci z celého sveta, pričom zastúpených je všetkých päť obývaných svetadielov.


Udalosť je pre všetkých divákov zadarmo, a to aj vďaka partnerom, podľa ktorých sú pomenované jednotlivé pódiá.

Online festival Pohoda in the Air sa začne už budúci štvrtok. Až do vítania slnka v nedeľu ráno ponúkne vyše 50 slotov, z toho 31 koncertov.

Výnimočný priestor na festivale Pohoda in the Air bude mať vizuálne umenie. V spolupráci so Slovenskou národnou galériou inštalujú do centra letiska dielo Stana Filka Oslava vzduchu – Dýchanie, na prázdnej dráhe bude umiestnený Pozdrav pre Neumana od Ilony Németh. V hlavnom vysielaní sa objaví viacero performeriek a performerov.

Domov
Zdieľať
Diskusia