Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2020, 21:06
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Louis Vuitton verzus sandále: Šialeného Rytmusa okrádajú v klipe Pil C a Paulie Garand

Louis Vuitton verzus sandále: Šialeného Rytmusa okrádajú v klipe Pil C a Paulie Garand
HUDBA PIL C RYTMUS
Uložiť Uložené

Sleduj videoklip ku skladbe Forma z najnovšieho projektu Paulieho Garanda a DJa Wicha.

Pred pár dňami sme hodnotili najlepšie videoklipy prvej polovice roka 2020, to sme však ešte nevedeli, že adept na prvenstvo sa o slovo prihlási aj tesne pred koncom júna. Reč je o spojení Rytmusa, Pil Cho, Paulieho Garanda a DJa Wicha s Mystika Produkt.

Ich spoločná vec Forma totiž dostáva prepracovaný klip plný vzácnych hereckých aj filmárskych momentov, drží sa scenára a taktiež si drží symbolické tajomno, ako sme už u tejto dvojice profesionálov v kinematografickej oblasti zvyknutí.

Rytmus si zahral bláznivého majiteľa obrazov, ktoré mu prišli Pil C a Paulie ukradnúť. Ako to celé dopadlo, sa už dozvieš v samotnom klipe.

Odporúčané
5 momentov, pri ktorých nám bolo trápne aj za samotných aktérov. Toto sú najväčšie hudobné faily roka 5 momentov, pri ktorých nám bolo trápne aj za samotných aktérov. Toto sú najväčšie hudobné faily roka 28. júna 2020, 13:25

Vo videoklipe máme možnosť vidieť aj umelecké diela extravagantného slovenského umelca Andreja Dúbravského. Ten je známy svojím alternatívnym prístupom k tvorbe, pred rokmi si kúpil starý dedinský dom s verandou, letnou kuchyňou a veľkou záhradou.

Už minulý rok absolvoval  desiatku výstav – okrem Slovenska aj vo Viedni, v Ríme, v Berlíne, v Holandsku, v Českých Budejoviciach a v New Yorku.

Domov
Zdieľať
Diskusia