Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2020, 20:27
Čas čítania 0:57
Dominik Vetrák

Gerard Butler uniká pred padajúcimi meteoritmi devastujúcimi celú planétu. Katastrofický thriller Greenland dostáva skvelý trailer

FILMY A SERIÁLY GREENLAND
Uložiť Uložené

Greenland vyzerá prekvapivo dobre, sleduj nový trailer.

Gerard Butler je sympatický, dnes už 50-ročný britský herec, ktorý poslednú dekádu točí béčkové až céčkové blockbustery a akčné filmy na jedno kopyto. Časy skvelých britských gangsteriek sú dávno za ním a aj keď kde tu natočí niečo podarené, väčšinou ide o rovnaké filmy stále dookola. Pred 3 rokmi priniesol katastrofické Geostorm, ktoré v kinách prepadlo. 

Teraz tu máme trailer pre ďalšiu katastrofickú snímku, v ktorej stvárni hlavnú rolu. Volá sa Greenland a jej nový trailer nás prekvapivo zaujal. John Garrity (Butler) sa v ňom snaží ochrániť svojho syna (Scott Glen) a ženu (Morena Baccarin) pred blížiacou sa katastrofou.

Odporúčané
Ako sa mozog stáva otrokom drog a prečo závislosť nie je otázkou slabej vôle Ako sa mozog stáva otrokom drog a prečo závislosť nie je otázkou slabej vôle 23. júna 2020, 9:15

Úlomky meteoritu nezhoreli v atmosfére, ako im tvrdili médiá. Zatiaľ čo boli obyvatelia klamaní, politici a boháči sa presúvali do protiatómových krytov. Zem totiž čoskoro zasiahne príval meteoritov a umrú milióny ľudí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia