Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2020, 10:12
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Igor Matovič: Väčšina ľudí je nešťastná, lebo hľadá dokonalosť v druhých, kým oni sami majú kopu chýb

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Igor Matovič pravdepodobne reaguje na búrlivé reakcie, ktoré vyvolali jeho slová o tom, že je na mieste znovu hovoriť o povinnej štátnej karanténe.

Igor Matovič včera pripustil, že je na miesto otvorenie otázky, či by nemalo Slovensko opäť zaviesť povinnú štátnu karanténu. Reakcia prišla v rovnaký deň ako informácia, že za utorok odhalili v krajine 9 nových prípadov nákazy. 

Odporúčané
Je možné, že znovu budeme musieť zaviesť povinnú štátnu karanténu: Otázka je na mieste, povedal dnes premiér Je možné, že znovu budeme musieť zaviesť povinnú štátnu karanténu: Otázka je na mieste, povedal dnes premiér 17. júna 2020, 17:56

Podľa všetkého aj jeho najnovší príspevok na Facebooku reaguje na túto udalosť, tentokrát však skôr na diskutujúcich, ktorí spustili búrlivú rozpravu, prečo sa premiér Igor Matovič mýli.

Povinná štátna karanténa bola pravdepodobne najkontroverznejším krokom v rámci opatrení, podľa vlády bola však mimoriadne efektívna a práve vďaka nej sa dnes Slovensko pýši najnižším počtom úmrtí na milión obyvateľov v Európe. 

Podľa Igora Matoviča sú ľudia nešťastní, lebo očakávajú, že ostatní nemôžu byť bezchybní, ale oni sami majú veľa chýb. Šťastní vraj budeme, keď nebudeme hľadať v druhých dokonalosť.

Výnimočne premiér nereagoval v komentároch, preto nie je stopercentne isté, na čo presne narážal, aby však neostal svojej povesti nič dlžný, hodinu po zverejnení tejto múdrosti si kopol do Smeru: „Niečomu sa dnes nemôžem dosmiať – Fico nazval Pellegriniho a spol. “biznis krídlom” Smeru ... a Sakovú s Tomášom “Kaliňákovými deťmi”,“ skonštatoval Igor Matovič a pridal aj emoji so zaľúbeným pohľadom. 
 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia