Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2020, 20:03
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Cieľom života nie je byť zamestnaný a naháňať sa za peniazmi, odkazuje Majk Spirit. O pár dní vydá nový album

HUDBA BEN CRISTOVAO MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Majk Spirit vydáva sľubovaný album s názvom Artist, na ktorom pracoval spoločne s Grimasom počas pandémie.

Majk Spirit už pred niekoľkými mesiacmi avizoval, že má v pláne byť v roku 2020 hudobne aktívny. Kým sa šušká o novom albume H16 avizuje Speezy vlastné sólo, na ktorom spolupracoval s dvorným DJom Grimasom. Projekt dostáva názov Artist a jeho prvú ukážku si dnes môžeme vypočuť. Hosťuje na nej český spevák a raper Ben Cristovao a chalani ju venovali každému, kto si myslí, že je správne naháňať sa za úspechom a peniazmi. 

Speezy dnes žije vyrovnaný súkromný život a aj keď práci venuje stále dosť času, energiu venuje hlavne rodine, čo je pre neho zásadná priorita. Svoje o tom vie aj Benny, ktorý je tak prvým odhaleným hosťom na novom albume. 

Majk Spirit nahral novinku Kurt s cieľom motivovať každého svojho poslucháča, aj keď si uvedomuje, že mnohí nemajú toľko šťastia a zamestnaniu musia venovať veľa energie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia