Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2020, 14:30
Čas čítania 2:39
Richard Balog

Móda Refresher: Košele s krátkymi rukávmi sú späť! Sleduj, po ktorých kúskoch sa oplatí siahnuť

Móda Refresher: Košele s krátkymi rukávmi sú späť! Sleduj, po ktorých kúskoch sa oplatí siahnuť
Zdroj: Instagram / @asaprocky
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Na módnu scénu ich opätovne vrátila Miuccia Prada v roku 2017 a dnes predstavujú povinnú výbavu každého šatníka.

Nie je žiadnou novinkou, že módne trendy sa v istých sínusoidách neustále vracajú a dizajnéri ich do veľkej miery len upravujú do súčasnej podoby. Týka sa to v podstate celého odevného odvetvia, vrátane obuvi, doplnkov a jednotlivých vrchných dielov. Tie nosíme každý deň a väčšinou si vôbec neuvedomujeme, že ide o módu, akú v minulosti obľubovali aj naši rodičia. 

Výborným príkladom sú košele s krátkymi rukávmi, ktoré až donedávna patrili výhradne do šatníkov šóferov autobusov. Kreatívny tím v službách značky Prada si však pred približne 3 rokmi povedal, že opäť na ne nastáva správny čas a odvtedy ich popularita neustále rastie. A to aj medzi známymi tvárami na čele s raperom A$AP Rockym, Pushom T, Virgilom Ablohom či hereckým veteránom Jeffom Goldblumom.

Móda Refresher: Košele s krátkymi rukávmi sú späť! Sleduj, po ktorých kúskoch sa oplatí siahnuť
Zdroj: Instagram / @asaprocky
Odporúčané
F-tapes: Chceš si založiť módnu značku? Na Gildan zabudni F-tapes: Chceš si založiť módnu značku? Na Gildan zabudni 14. mája 2020, 17:36

Nárast obľúbenosti tohto, povedzme, bláznivého kúsku sme mali možnosť vidieť tiež v uliciach veľkých metropol počas týždňov módy, a to bez rozdielu veku či pohlavia. Košele s krátkymi a hlavne poriadne širokými rukávmi sú jednoducho v kurze a postupne sa toho chytajú nielen high-end výrobcovia, ale tiež menšie značky. 

Budeme úprimní, nie všetky návrhy sa dajú označiť ako „nositeľnépre bežných ľudí neangažovaných v rámci módneho priemyslu. Na druhú stranu z množstva, ktoré aktuálne nájdeš v ponukách výrobcov si určite vyberieš. My sme pripravili výber tých najzaujímavejších prevedení s rôznymi cenovkami. Nemusíš sa tak obávať, že daný trend výrazne ohrozí tvoj rozpočet, ak to sám nebudeš chcieť.

Domov
Zdieľať
Diskusia