Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2020, 20:00
Čas čítania 7:07
Matej Ohrablo Tina Hamarova

FRESHNEWS: Začal sa boj o tróny v Smere a Za ľudí. Maďarsko už nie je demokracia

PODCASTY FRESHNEWS ROBERT FICO ZA ĽUDÍ
Uložiť Uložené

Prehľad najdôležitejších správ z uplynulých dní a tiež tipy a odporúčania na to najlepšie, čo za poslednú dobu u nás na Refresheri vzniklo.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Freshnews podcast na Refresheri

Slováci sú späť v uliciach. Od stredy tohto týždňa sa totiž opäť môžu ísť sadnúť do svojho obľúbeného podniku na terasu či pivo, môžu ísť k holičovi, kaderníčke alebo taxíkom. Slovensko si drží v rámci koronavírusovej pandémie skvelé čísla, tak si to nepokazme a snáď sa cez leto budeme môcť aspoň sčasti tváriť, že sa našou krajinou neprehnala najhoršia pohroma od minulého storočia.

Včera sme pre teba pripravili veľký súhrn udalostí, ktoré sa diali v súvislosti s pandémiou na Slovensku aj vo svete. V podcaste Korona update ako aj v písanom článku sa dozvieš ako sa smrtiaci vírus dostal z čínskeho trhu až do našich obývačiek. Sú tam všetky najväčšie highlighty, citáty od politikov aj rôzne iné ukážky, tak si tu určite nenechaj ujsť.

Týmto sa so špeciálnym podcastom ku koronakríze lúčime a všetky najdôležitejšie informácie o koronavíruse sa naďalej dozvieš v tomto spravodajskom prehľade Fresh News. 

Odporúčané
KORONA UPDATE: Zo zvieracích trhov vo Wu-chane až do našich obývačiek. Ako sa vyvíjala pandémia koronavírusu posledné 2 mesiace? KORONA UPDATE: Zo zvieracích trhov vo Wu-chane až do našich obývačiek. Ako sa vyvíjala pandémia koronavírusu posledné 2 mesiace? 7. mája 2020, 20:54

Boj o tróny v Smere a Za ľudí

Tento týždeň začalo niekoľko politických strán riešiť, kto by ich mal vlastne viesť. Po mesiacoch skláňania hlavy sa ozval jeden z najpopulárnejších politikov na Slovensku Peter Pellegrini a vyhlásil, že chce kandidovať na predsedu Smeru.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 84349 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Podcast Freshnews a aj ostatné naše podcasty môžeš počúvať zadarmo. Ak chceš ale podporiť ich tvorbu, môžeš si predplatiť Refresher+ a okrem iného získaš aj prístup k textovej forme Freshnews podcastu, aby ti žiadne správy neunikli.
Domov
Zdieľať
Diskusia