Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. mája 2020, 20:23
Čas čítania 0:54
Dominik Vetrák

V Cyberpunk 2077 si budeš môcť vytvoriť postavu s obrovskými genitáliami, prsiami a inými časťami tela

TECH CYBERPUNK 2077
Uložiť Uložené

ESRB ohodnotila Cyberpunk 2077 ako hru pre dospelých. Dôvody sú očividné.

Ratingová spoločnosť ESRB ohodnotila Cyberpunk 2077 od tvorcov herného Zaklínača ako hru pre dospelých. V USA dostala rating M – Mature a v Európe zase PEGI – 18. Dôvody sú zrejmé a každému už pri oznámení hry bolo jasné, že nepôjde o nič pre deti. V hre je množstvo násilia, krvi, používania drog, dospelých tém, sexu, zabíjania, nadávok a podobne. Zaujala však informácia o možnosti úpravy postavy.

V Cyberpunk 2077 si totiž na začiatok vytvoríš postavu, za ktorú budeš hrať. Samozrejmosťou je výber pohlavia, no a vzhľadom na tematiku hry bude možné experimentovať s rôznymi LGBTI elementami.

Nikto však nečakal, že si budeš môcť zvoliť medzi viacerými veľkosťami genitálií a iných častí tela, či už ide o vagínu, penis alebo prsia. To určite vzbudí množstvo kontroverzie. 

Bude mať Ciri v Cyberpunk 2077 cameo? 

V Cyberpunk 2077 si budeš môcť vytvoriť postavu s obrovskými genitáliami, prsiami a inými časťami tela
Zdroj: CD Projekt Red

Poľské štúdio CD Projekt Red, ktoré za hrou stojí, už v minulosti učinilo pár nešťastných rozhodnutí a kontroverzných vyhlásení, ktorými si u komunity rozhodne nešplhli. Ich nevhodné tweety a poznámky sú predzvesťou, že aj v hre sa môže nachádzať obsah, ktorý bude pre isté skupiny ľudí veľmi urážlivý. Dúfame, že vývojári spracovali témy rôznorodých pohlaví a rás veľmi citlivo. 


Cyberpunk 2077 sa dočká nového traileru a gameplay záberov 11. júna 2020. Vydanie je potom naplánované na 17. september 2020 pre PC, PS4 a Xbox One. Neskôr sa máme dočkať aj verzií pre next gen konzoly, nebude to však pri ich vydaní. 

Domov
Zdieľať
Diskusia