Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2020, 16:53
Čas čítania 1:02
Adam Novosad

Premiér Matovič sa v statuse pýta Slovákov, či chcú zrušiť štátnu karanténu. Zahlasovať môžeš smajlíkmi

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Igor Matovič sa zamyslel nad tým, či je bezpečné zrušiť štátnu karanténu.

V bratislavských uliciach sa dnes protestovalo proti štátnej karanténe. Ak si odmyslíme, že protestujúci chceli bojovať aj proti šíreniu koronavírusu prostredníctvom technológie 5G, mnohým ľuďom sa povinná štátna karanténa v našej krajine nepáči.

Zrejme si protest všimol aj predseda vlády Igor Matovič, ktorý preto na svojom Facebooku zverejnil status s nadpisom „Logická otázka“.

Odporúčané
„Stop 5G“. V Bratislave sa dnes protestovalo proti štátnej karanténe, cez mesto sa vybrala hlučná kolóna áut „Stop 5G“. V Bratislave sa dnes protestovalo proti štátnej karanténe, cez mesto sa vybrala hlučná kolóna áut 1. mája 2020, 13:33

Vysvetľuje, že Slovensko je momentálne európskou jednotkou v boji proti Covid-19, avšak na prvé miesto sme sa nedostali náhodou. Môže za to naša zodpovednosť, dodržiavanie nariadení, ale aj štátna karanténa.

Premiér zverejnil, že spomedzi navrátilcov na Slovensko pozitívne testovali približne 3 percentá ľudí. Spomedzi ľudí žijúcich na Slovensku má alebo malo Covid-19 iba 0,1 percenta z nich. 

Domov
Zdieľať
Diskusia