Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2020, 11:09
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Matovič zdieľal fotku súkromných vecí Pellegriniho.„Nejaký gélik vo flaštičke, nejaké kábliky“ vymenúva zabudnuté predmety

NEWS IGOR MATOVIČ PETER PELLEGRINI
Uložiť Uložené

Premiér a šéf hnutia OĽaNO zverejnil fotku súkromných vecí Petra Pellegriniho, ktoré si pravdepodobne zabudol v premiérskej kancelárii pri odchode.

Snaha Igora Matoviča o neformálnu komunikáciu prostredníctvom sociálnych sietí naberá na obrátkach, po fotografiách vyzutých topánok, selfíčkach a redkvičkách na raňajky tentokrát zdieľal snímku z premiérskej kancelárie. Podľa jeho slov fotka zachytáva predmety, ktoré si tam pravdepodobne zabudol bývalý predseda vlády Peter Pellegrini. „Mám v kancelárii pár skriniek a tie majú pár zásuviek ... nuž a teraz som otvoril jednu dosial neotvorenú v “spálni” ... a tu si pán bývalý premiér niečo zabudli,) ...,“ píše na Facebooku šéf hnutia OĽaNo, ktorý suverénne vyhral voľby. 

Odporúčané
TOP 10 momentov budúceho premiéra Igora Matoviča: Plakal, kričal a vysypával injekčné striekačky TOP 10 momentov budúceho premiéra Igora Matoviča: Plakal, kričal a vysypával injekčné striekačky 1. marca 2020, 19:57

Aj napriek tomu, že ide o súkromné predmety človeka, ktorý je dnes rádovým poslancom, si neodpustil aj komentár, že sa bojí otvoriť aj iné šuflíky a zároveň opisuje predmety, ktoré na fotke vidíme: „niečo napísané parúsky, niečo o bejbíz, nejaký gélik vo flaštičke, nejaké kábliky ... tak, keď ho niekde stretnete, tak ho pošlite pre jeho „inštrumenty“,“ dodáva Matovič. 

Domov
Zdieľať
Diskusia