Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2020, 9:37
Čas čítania 0:22
Tina Hamarova

Pribudlo rekordne málo pacientov s koronavírusom. 9 ľudí sa vyliečilo, nikto ďalší nezomrel

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Národné centrum zdravotníckych informácii zverejnilo nové čísla za nedeľu

Úrad vlády zverejnil na svojej stránke covid-19.nczisk.sk nové prípady koronavírusu, ktoré pribudli za nedeľu. Celkovo sa nakazili len dvaja Slováci, pričom súkromné aj štátne laboratóriá otestovali 3 171 ľudí. V nedeľu nikto s potvrdeným koronavírusom nezomrel.

V nemocniciach leží celkovo 186 pacientov, len 61 z nich majú potvrdený nález koronavírusu. Sedem pacientov je na jednotke intenzívnej starostlivosti, jeden na umelej pľúcnej ventilácii. Z ochorenia sa za včerajšok dostalo 9 ľudí. Slovensko tak registruje už 403 vyliečených pacientov z Covidu-19.

Po jednom nakazenom pribudlo v bratislavskom a trenčianskom kraji. Celovo má stále najviac pacientov stále Bratislavský kraj. Najmenej Slovákov s koronavírusom je v Banskobystrickom kraji.

Odporúčané
KORONA UPDATE: Najviac nakazených bude koncom leta. Chorvátsko hľadá spôsob ako nalákať dovolenkárov KORONA UPDATE: Najviac nakazených bude koncom leta. Chorvátsko hľadá spôsob ako nalákať dovolenkárov 24. apríla 2020, 21:42
Domov
Zdieľať
Diskusia