Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2020, 16:15
Čas čítania 1:02
Viktor Kniš

Matovič upozorňoval na Slováka, ktorý vraj priniesol koronavírus z Rakúska. Premiér klame, za hranicami som nebol, reaguje Michal

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Premiér podľa Slováka nehovorí pravdu, keď tvrdí, že priniesol nákazu z Rakúska. Údajne sa nakazil od svokry a za hranicami vôbec nebol.

Aktualizované 17:45

Igor Matovič sa Michalovi z Prievidze ospravedlnil prostredníctvom Facebooku a vysvetlil, prečo zverejnil nepravdivú informáciu.

Igor Matovič včera na tlačovej konferencii a taktiež v jednom zo svojich statusov hovoril, resp. písal o pendlerovi Michalovi. Tvrdil o ňom, že naďalej chodí do práce v Rakúsku, kde pracuje ako poštár a po návrate domov na Slovensko nakazil niekoľko ľudí, pretože si vírus zrejme priniesol spoza hraníc. „Včera bol pozitívne testovaný pendler z Prievidze ... cez týždeň býva v Bratislave, robí poštára v Rakúsku ... a cez víkend nakazil minimálne 6 ľudí zo svojich kontaktov v Prievidzi,“ píše premiér v statuse. 

Muž sa na svojom súkromnom profile na Facebooku k situácii vyjadril a predsedovi vlády ozrejmil niekoľko faktov, ktoré vyvracajú verejné vyhlásenia. „Testovaný som bol na základe pozitívnych testov mojej svokry, ktorá pracuje ako zdravotná sestra v nemocnici. Tá bola nakazená pri výkone svojej práce,“ vysvetľuje Michal na sociálnej sieti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia