Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2020, 14:18
Čas čítania 1:06
Viktor Kniš

Vzdelávaj sa alebo tancuj s online programom Novej Cvernovky

KULTÚRA NOVÁ CVERNOVKA
Uložiť Uložené

Dramaturgický tím počas obdobia izolácie usilovne pripravuje online program v podobe hudobných parties, diskusií, prednášok, či videí z komunitného života.

V kultúrnom a komunitnom centre na Račianskej v Bratislave to napriek súčasnej situácii stále žije. V jeho vnútri pracuje komunita ľudí, ktorá zveľaďuje priestory i okolie Novej Cvernovky a Parku de Palma, v ktorom dúfajme, aj tento rok zažijeme festival počas celého júla aj augusta s názvom Leto pod Palmou.

Dramaturgický tím počas izolácie usilovne pripravuje online program v podobe hudobných parties, diskusií, prednášok, či videí z komunitného života. Tešiť sa môžeš aj na rôzne ďalšie veci z nášho videoarchívu.

 
Na Veľký piatok do tvojho domova zavíta párty Nočná. Osláv spolu s Novou Cvernovkou už druhé narodeniny tejto akcie. Djs STX, Peal, Kabalom a Matwem vám opäť pripomenú, že Nočná nie je len o techne, ale o rôznych presahoch do iných hudobných žánrov či štýlov. Vďaka Nočnej organizátori na Slovensko priniesli rôzne mená z klubovej scény západnej aj východnej Európy.

Narodeninový stream sa začína 10. apríla o 19:00. Nahoď sa do klubového outfitu a zdieľaj foto či video udalosti, prípadne zdieľal hashtag #nocnanocna.

Vzdelávaj sa alebo tancuj s online programom Novej Cvernovky

Každomesačne sa nám Nová Cvernovka pokúsi spestriť život a rozveseliť nás aj doma cez hudbu v podobe elektronických parties a koncertov.

Organizátori pripravujú aj diskusné a prednáškové formáty, ktoré už z programu Novej Cvernovky poznáš. History kabinet je napríklad cyklus historických prednášok, ktorý ťa vďaka prizvaným odborníkom prevedie históriou spoločnosti. Diskusný večer Tabuľa pravidelne prezentuje zaujímavých hostí so svojimi prednáškami na vedecké témy. Nestrácajme čas je nový diskusný formát v programe, ktorý sa bude zaoberať otázkami súvisiacimi s klimatickou krízou, odštartujú ho v online podobe.

Pomaly sa blíži máj – lásky čas – kedy Nová Cvernovka organizuje svoj najväčší festival - 1. Máj, Deň otvorených ateliérov. Tento rok však ateliéry budeme mať možnosť objavovať trochu inak.  Celú budovu navštívime zo sedačky vo vlastnej obývačke. Nezmeškáme tak žiadnu z noviniek ateliérnikov či programu. 

Vzdelávaj sa alebo tancuj s online programom Novej Cvernovky
Domov
Zdieľať
Diskusia