Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
31. marca 2020, 17:40
Čas čítania 1:06
Daniel Mikolášik

Nový Mercedes Zuzany Plačkovej za približne 200-tisíc eur je už hotový. Nechala si ho nafarbiť naružovo

TECH ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Jedna z najpopulárnejších influenceriek slovenského Instagramu ukázala nového tátoša od Brabusu.

Zuzana Plačková už v apríli minulého roka zverejnila na sociálnej sieti, ako zašla do predajne Mercedesu a nakonfigurovala si tam nový Mercedes triedy G za viac ako 150-tisíc eur. Jedna z najpopulárnejších influenceriek slovenského Instagramu hejterom, ktorí jej neverili, ukázala aj podpisovanie kúpnej zmluvy.

Odporúčané
Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) 27. novembra 2019, 11:51

Svojho tátoša si influencerka nechala upraviť prestížnou firmou Brabus, ktorá sa špecializuje najmä na úpravy nemeckých áut. Práve preto si na svojho štvorkolesového tátoša musela počkať takmer rok a taktiež si za úpravu musela doplatiť nemalé peniaze navyše.

Najnovšie sa na Instagrame pochválila s už hotovým autom, ktorého farba karosérie však zodpovedá kontroverznosti jej osoby. Po chrómovom Mercedese s ŠPZ BL-QUEEN teraz prichádza s novým ružovým G-éčkom s ŠPZ BT-QUEEN. Nechýbajú ani ružové prvky v interiéri či detaily ako nápis Limited edition by Queen Plačková na bočných stranách vozidla.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Strausz Plačková (@queen.plackova),

V rozhovore nám samozvaná kráľovná prezradila, že auto ju nakoniec stálo omnoho viac, ako pôvodných 150-tisíc ale sumu nechcela špecifikovať.

„Každý, kto vie, koľko stojí Brabus asi chápe, že to nie je lacná záležitosť. Aktuálne je moje auto vo výrobe a každý, kto si objednáva takéto auto, rozumie, že tieto autá nie sú na sklade a čaká sa na ne pokojne aj rok. Nejde to zo dňa na deň,“ skonštatovala Plačková pre Refresher. 

Z toho dôvodu odhadujeme, že Zuzana za svoje čierne „Géčko“ celkovo zaplatila približne 200-tisíc eur. V súvislosti s automobilom sme ju oslovili aj tentokrát, avšak uviedla, že sa zatiaľ k tomu nechce vyjadrovať, pretože auto ešte nie je úplne hotové. Podľa všetkého však nejde o plnú výbavu, ako Plačková uvádza, pretože v interiéri absentuje športový AMG paket.

Plačkovej nový Mercedes za približne 200-tisíc eur je už hotový. Nechala si ho nafarbiť na ružovo
Zdroj: Instagram/@queen.plackova
Domov
Zdieľať
Diskusia