Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2020, 11:35
Čas čítania 2:54
Richard Balog

Vybrali sme 5 najlepších raperov s prívlastkom „Lil“ za poslednú dekádu

Vybrali sme 5 najlepších raperov s prívlastkom „Lil“ za poslednú dekádu
Zdroj: UGG
HUDBA
Uložiť Uložené

Toto zhrnutie ti prináša odpoveď na otázku, ktorú si kladieš už dlhšie.

Hudba by mala ľudí spájať a nie rozdeľovať. Obzvlášť v období, keď celý svet bojuje s koronavírusom, ktorý nám prekazil všetky plány na najbližšie týždne. Interpreti nás síce každý deň zásobujú novými skladbami, videoklipmi či albumami, ktorých vydanie mali s vydavateľstvami naplánované už dlhší čas, rovnako si však dlhé chvíle môžeme spríjemňovať zostavovaním rebríčkov.

V rámci dnešného článku si tak predstavíme 5 najlepších raperov s prívlastkom „Lilv mene. Na scéne ich síce nájdeme stovky, avšak len nízke percento sa dokáže plnohodnotne presadiť a vybudovať si kariéru lemovanú množstvom úspechov. Teraz sa už ale presunieme k samotným interpretom, pričom veríme, že na svoje si prídu zástancovia starej aj novej školy.  

Lil Durk

27-ročný rodák z Chicaga sa na scéne pohybuje približne od roku 2015. Za ten čas stihol v rámci svojej kariéry zaznamenať viacero úspechov, ale aj pádov, vrátane problémov s vydavateľstvom Def Jam či beefu so Chief Keefom. 

Spevavé autotune vokály, ktorými sa Durkio vyznačuje, dokonale korešpondujú s textami, ktoré sčasti odkazujú na raperové korene a zároveň oslavujú život so všetkými náležitosťami, ktoré patria ku kariére interpreta s miliónmi prehratí na YouTube a Spotify. 

Svoje kvality nám najnovšie predstavil na albume „Family Over Everything“ spoločne s kolegami z vlastného labelu Only The Family. Album uzrel svetlo sveta minulý december a v prípade, že si ho ešte nepočul, odporúčame ti to v dohľadnom čase napraviť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia