Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2020, 19:17
Čas čítania 0:41
Jakub Paulík

Novozvolená poslankyňa za ĽSNS ponúkla svoj mandát. S manželom vyhľadávali bisexuálne radovánky, strana je pritom kritická k LGBTI

NEWS ĽSNS
Uložiť Uložené

Vo voľbách uspela, no svoj mandát krátko na to ponúka vedeniu strany.

Ján Mikovčák sa vzdal miesta krajského predsedu a člena ĽSNS. Jeho manželka Danica Mikovčáková ponúkla strane svoj nedávno získaný mandát poslankyne, informuje Denník N. Táto dvojica sa pre Slovensko stála známa tým, že vo svojej bytovke vo Zvolene „bojovala“ so susedmi, ktorým prekážala na ich balkóne vyvesená vlajka politickej strany ĽSNS.

Odporúčané
Obyvatelia zvolenskej bytovky podali žalobu na regionálneho šéfa ĽSNS Obyvatelia zvolenskej bytovky podali žalobu na regionálneho šéfa ĽSNS 24. februára 2020, 12:21

Spory so susedmi však išli do úzadia po tom, ako sa prevalilo, že Mikovčáková s manželom v minulosti cez inzerát hľadali k erotickým radovánkam bisexuálnych mužov a ženy. Strana Mariána Kotlebu pritom ku komunite LGBTI pristupuje s výrazne kritickým postojom.

Domov
Zdieľať
Diskusia