Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2020, 20:37
Čas čítania 0:49
Tímea Krauszová

Harry a Bon Jovi za spoločným mikrofónom: Nahrávajú spolu pieseň?

HUDBA PRINC HARRY
Uložiť Uložené

Harry pridal na Instagram aj video, v ktorom sú spolu v nahrávacom štúdiu.

Rocková hviezda Jon Bon Jovi sa podľa BBC stretol s britským princom Harrym (ktorý sa už po novom necháva oslovovať „len Harry“). Harry pridal na Instagram aj video, v ktorom sú spolu v nahrávacom štúdiu Abbey Road Studios, so slúchadlami na ušiach.

Odporúčané
„Volajte ma len Harry,“ povedal princ na konferencii, kam pricestoval vlakom, aby upozornil na dopad cestovného ruchu na klímu „Volajte ma len Harry,“ povedal princ na konferencii, kam pricestoval vlakom, aby upozornil na dopad cestovného ruchu na klímu 27. februára 2020, 12:54

Nahrávajú spoločnú pieseň

Bon Jovi nahráva v štúdiu novú verziu jeho hitu Unbroken, ktorý by mal odznieť na tohtoročných Invictus Games. Invictus Games sú medzinárodným športovým podujatím v rôznych disciplínach, ktoré vytvoril Princ Harry. Zúčastňujú sa ho zranení či chorí vojaci a veteráni, či bývalí vojaci s postihnutím a súťažia v upravených formách klasických športov, napríklad hrajú volejbal posediačky alebo basketbal na vozíku.

Domov
Zdieľať
Diskusia