Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2020, 13:43
Čas čítania 0:57
Tímea Krauszová

Matka na Facebooku tvrdila, že jej v Devínskej Novej Vsi zmlátili syna. Polícia informácie vyvrátila

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Oslovili sme políciu, aby sme zistili, čo je vo veci.

Vo štvrtok podvečer sme zachytili informáciu o 18-ročnom chlapcovi, ktorého niekto podľa slov jeho matky zbil do krvi. Mal mať vážne zranenia vrátane prasknutej lebky a krvácania do mozgu. K incidentu malo dôjsť v utorok vo večerných hodinách v Devínskej Novej Vsi. O prípade písala vo facebookovej skupine Devínska Nová Ves jeho matka.

„Prvýkrát mal ísť voliť. Veľmi sa na to tešil, že aj on sám už pôjde k urne hodiť svoj dospelácky hlas,“ opisovala ho matka a prosila ľudí v skupine o pomoc. V prípade, že niečo videli alebo majú iné informácie, mali sa jej ozvať. „Veľmi chce žiť a venovať sa veciam, ktoré má rád. Nevychovala som ho preto, aby mi ho niekto teraz vzal,“ napísala v srdcervúcom príspevku.

Na prípad sme sa pýtali policajtov. Veronika Martiniaková z oddelenia komunikácie a prevencie nám zaslala stanovisko, v ktorom sa od informácií na sociálnych sieťach dištancujú.

Chlapec má ľahšie zranenia, v krvi mu zistili alkohol

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV sa okamžite prípadom začali zaoberať. V rámci šetrenia zistili, že matka ani chlapec nepodali žiadne trestné oznámenie.

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Chlapec nie je ani v kóme či umelom spánku, podľa polície „chlapec komunikuje a okrem poranenia na hlave spôsobeného pravdepodobne pádom na zem neboli zistené iné zranenia nasvedčujúce fyzickému napadnutiu jeho osoby.“  To znamená, že matkine slová o ťažkých poraneniach neboli pravdivé.

V krvi mu navyše zistili aj alkohol. 

O vyjadrenie sme požiadali aj matku chlapca, ktorá pôvodný status napísala. Tá sa k celej veci vyjadrovať nechcela.

Odporúčané
Bezdomovec z Mlynov Zombo: Študentky som nenapadol, iba muža, čo mi ukradol mobil. Som nevinný (Rozhovor) Bezdomovec z Mlynov Zombo: Študentky som nenapadol, iba muža, čo mi ukradol mobil. Som nevinný (Rozhovor) 27. februára 2020, 9:36
Domov
Zdieľať
Diskusia