Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2020, 10:48
Čas čítania 1:28
Martin Mičuda

Brabus uvádza extrémne, až 800-koňové G-čko s rekordným dronom a cenovkou 666-tisíc €

Brabus uvádza extrémne, až 800-koňové G-čko s rekordným dronom a cenovkou 666-tisíc €
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.brabus.com/en/news/xlp.html#accept" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">brabus.com</a>
TECH BRABUS TRIEDA G
Uložiť Uložené

Po tom, ako bol nemecký tuner posledné mesiace skôr v úzadí, nám najnovšie servíruje veľkú pecku.

Mercedes-Benz triedy G novej generácie je na trhu len od roku 2018, je teda zrejmé, že ešte je priskoro na všakovaké vyslovene extréme úpravy, aké sme spoznali v závere pôsobenia predchodcu. Potom tu ale máme dvorného úpravcu, ktorý, ako sa ukazuje, neostáva svojej povesti nič dlžný. Reč je samozrejme o spoločnosti Brabus a jeho najnovšej kreácii.

Pozoruhodne upravenú triedu G mali pôvodne vystavovať na autosalóne v Ženeve. Ako sme ťa ale informovali, preventívne opatrenia týkajúce sa aktuálneho diania okolo koronavírusu automobilovú udalosť zrušili. Tým sa ale nič nemení na tom, že nový Brabus 800 Adventure XLP si pozornosť zaslúži i tak. Jeho základom je nové AMG G63, ktoré už na prvý pohľad naznačuje, že prešlo rozsiahlejšími úpravami, ako je zvykom.

brabus G
Zdroj: www.brabus.com
Domov
Zdieľať
Diskusia