Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2020, 7:52
Čas čítania 2:25
Tímea Krauszová

Znásilnili ju ako 14-ročnú, nikto jej neveril. Video sa neskôr objavilo na internete, kvôli čomu ju ešte viac šikanovali

ZAUJÍMAVOSTI ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Príbeh ako z nočnej mory vyrozprávala dnes už 25-ročná Rose z Británie.

BBC prinieslo príbeh mladej Rose Kalemba, ktorá prežila znásilnenie ako 14-ročná. Boli traja. S nožom pod krkom ju donútili nastúpiť do auta. Odviezli ju do vzdialeného domu, kde ju v noci – celých dvanásť hodín – znásilňovali. Jeden z nich útržky aktu nahrával na video. Dorezali ju nožom, zmlátili, a potom vyhodili z auta ďaleko od jej domova.

Video z útoku sa neskôr dostalo na Pornhub, za čo už aj tak trpiaca Rose musela vytrpieť šikanovanie zo strany rovesníkov a spolužiakov zo školy. O videách sa jej otec (jediný okrem jej babičky, ktorý jej veril) dozvedel až v roku 2019, v roku, keď sa o svojej skúsenosti rozhodla napísať blog.

Hrôzostrašná noc

Rose nie je jedinou, ktorá podobný útok prežila. Počas útoku jej muži ukazovali videá iných obetí, väčšinou to boli ženy inej farby pleti. Po dvanástich hodinách jej už mali dosť a chceli ju zabiť. Vtedy sa jej podarilo pozbierať sily a začala sa s nimi rozprávať. Argumentovala tým, že nikdy nikomu neprezradí, čo sa stalo. Jedného z útočníkov spoznala, ale prisahala, že jeho meno nikomu nepovie. Nič sa im nestane.

Domov
Zdieľať
Diskusia