Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2020, 8:49
Čas čítania 1:22
Daniel Mikolášik

David Dobrik u Jimmyho Fallona prezradil, ako sa oženil s kamarátovou mamou a ako ho Justin Bieber šteklil v klube

OSOBNOSTI DAVID DOBRIK
Uložiť Uložené

Prehovoril tiež o jeho fóbii z podania rúk.

V najnovšom diele známej večernej šou The Tonight Show Starring Jimmy Fallon sa objavil aj jeden z najpopulárnejších youtuberov súčasnosti, Američan so slovenskými koreňmi David Dobrik. Moderátor sa s rodákom z Košíc rozprával o mnohých zaujímavých témach, ako napríklad o svadbe s kamarátovou mamou či prvom stretnutí s Justinom Bieberom.

David priblížil, ako vôbec došlo k tomu, že sa oženil s v tom čase 75-ročnou Lorraine Nash, matkou jeho dobrého kamaráta Jasona Nasha. Vraj s ním raz sedel v aute a Jason vtipkoval, že si David nikdy nenájde lásku. Youtuber si ešte v ten večer kúpil letenku do Bostonu, kde žije kamarátova matka, prekvapil ju a navrhol jej svadbu.

Odporúčané
Najúspešnejší slovenský youtuber David Dobrik sa oženil s kamarátovou mamou. O mesiac na to sa rozviedli Najúspešnejší slovenský youtuber David Dobrik sa oženil s kamarátovou mamou. O mesiac na to sa rozviedli 13. júna 2019, 19:41

Vraj bola zaskočená, no keď jej vysvetlil, že sa chce stať nevlastným otcom jej syna a jeho dobrého priateľa, okamžite súhlasila. Odleteli spolu do Las Vegas a zobrali sa. Odtiaľ išli spoločne na svadobnú cestu na Havaj. Neskôr prišiel aj s papiermi za Jasonom a ukázal mu, že je jeho oficiálny nevlastný otec. Síce sa už rozviedli, no vraj to za tú srandu stálo.

Domov
Zdieľať
Diskusia