Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2020, 16:27
Čas čítania 0:55
Dominik Vetrák

Vina Diesela nedokážu zabiť. Ako Bloodshot sa dokáže regenerovať aj po zásahu brokovnicou do tváre a je ultimátnym zabijakom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nový trailer na Bloodshot odhaľuje množstvo doteraz nevidených záberov.

Bloodshot vyzerá len ako ďalší film Vina Diesela. To si musíme povedať na rovinu. Niekedy to však nemusí ´byť automaticky zlé. Akčné sci-fi podľa úspešnej komiksovej predlohy totiž pôsobí v druhom traileri celkom zábavne. Dočkáme sa veľkých akčných scén, pekných vizuálnych trikov, regenerujúcich sa končatín a hláv po tom, čo dostanú z dvoch metrov brokovnicou. V kine môže ísť o celkom slušné béčko, ktoré na jeden večer pobaví.

Komiks Bloodshot je o bývalom vojakovi, ktorý bol počas boja zabitý, no neskôr oživený pomocou rôznych technológií, pričom jeho telo zostalo zaplnené miliardami nanobotov. Táto schopnosť mu umožňuje stať sa unikátnym vojakom, keďže sa mu ľahko liečia zranenia, dokáže meniť tvar svojho tela a zároveň si vie aj pomáhať modernými technológiami. Po tom, čo bola jeho pamäť viackrát vymazaná, sa vydá na misiu s cieľom spoznať svoju pravú identitu a pomstiť sa tým, ktorí z neho spravili zbraň.

Domov
Zdieľať
Diskusia